Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw specialist in de verwerking van polyester en epoxy.

Industriële Toepassingen

Onze toepassingen kunnen gebruikt worden voor het produceren, herstellen of coaten van o.a overkappingen, waterkeringen, leidingsystemen, industriële tanks, calamiteitopvang voor diverse chemische producten en zuren.

ONS AANBOD

Zuurbestendige onderdelen

Zuurbestendige onderdelen

Herstelling, renovatie of nieuwbouw van zuurbestendige installaties, vervaardigt uit een compositie tussen bewapeningsvezels en vinylesterharsen. 
Vinylesterharsen zijn uiterst chemisch en temperatuur resistent en voldoen aan alle eisen die hieraan gesteld worden. 


Renovatie van industriële tanks

Mineral Composite herstelt uw industriële tanks aan zowel de binnen als buitenzijde. 
Na een analyse en het bepalen van het medium dat in de tank wordt opgeslagen kunnen wij de geschikte coating bepalen en deze na een grondige voorbehandeling aanbrengen. Zoals reeds eerder vermeld voldoet Mineral Composite aan alle eisen die worden gesteld aan het werken in besloten ruimtes. 
We stellen ons eigen veiligheidswachten ter beschikking.

Industriële tanks


Calamiteitopvangbak

Bekleding van calamiteitopvang-bakken

Calamiteitopvangbakken bestaan grotendeels uit betonnen constructies. Deze kunnen na jarenlang gebruik aangetast worden. Alvorens wij een nieuwe coating gaan aanbrengen kunnen wij de nodige betonreparaties uitvoeren. Afhankelijk van het medium dat hierin wordt opgeslagen bepalen wij de juiste coating die u nodig heeft. 


Reparatie van GVK leidingen

Voor de reparatie, aanpassing én het op maat maken van uw GVK leidingen gebruiken we een heel gamma aan kwalitatieve kunstharsen: epoxy, polyester, vinylester en furaan. Wij voeren deze werken zowel on site uit als in onze atelier.

GVK Leiding

 


Contacteer ons