Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw specialist in de verwerking van polyester en epoxy.

Referenties

arcelormittal

Bij ArcelorMittal te Gent & Genk mochten we al heel wat mooie werken uitvoeren. 
Voorbeelden zijn hiervan het herconditioneren van deze tank aan de hand van een gespoten vinylestercoating en het chemisch resistent bekleden van een schoepenwiel. 

logo

Doordat een nieuwe installatie werd geplaatst werden de overkappingen te groot. Om dit te herstellen hebben we de kappen ingekort en gelamineerd met glasvezel en polyester.

logo daf vlaanderen
Het proces dat in deze units doorgaat begon het gegalvaniseerd staal aan te tasten. Alle onderdelen, filterinstallaties en dergelijke werden gedemonteerd zodat deze geen schade konden oplopen bij het voorbereidende werk zoals bv. het zandstralen. Achteraf kreeg deze unit een chemisch resistente vinylestercoating. 

logo

Voor Everzinc hebben we de bovenzijde van de tank volledige hersteld met een glasvezelversterkte coating geschikt tegen weersinvloeden. 
Voor werken op hoogte worden er extra veiligheidsmaatregelen genomen zoals het werken met valharnassen en vallijnen. 

logo

Onder installaties werken is niet evident maar bij Sabca is het ons toch maar weer mooi gelukt. De vloer onder deze dompelbaden werd mechanisch voorbereid waarna een glasvezelversterke vinylestercoating is aangebracht. Op de 2e foto kan je een mooie polyestervloer zien die we in een andere hal mochten plaatsen!

Côte d'Or

Omwille van corrossie mochten we deze bluswaterreservoir van Cote d’OR van wel 8m hoog herstellen. Voor de herstelling werd hier een stelling in opgebouwd, het geheel gezandstraald en aangekleed met 3 lagen Jotun Tankguard.

logo edelchemie

De binnenzijde van een tank fotograferen is een hele opdracht maar met dit beeld willen we toch even onze tankbekledingen in de kijker zetten. 
Onze core business bestaat voornamelijk uit het herstellen en bekleden van industrïele tanks. Bij Edelchemie werd er gevraagd naar een chemische resistente coating om de RVS tank te beschermen tegen verschillende zuren. Hiervoor werd er Derakane vinylesterhars voor gebruikt. 

logo

Door aanrijding van heftrucks werd deze stootrand rond de koelcel ernstig beschadigd. Een herstelling met glasmat en polyester werd hier uitgevoerd.

logo indaver

De menger van deze kalksteentank heeft na jarenlang gebruik zijn sporen nagelaten op de voorgaande coating met grote schade als gevolg. 
Om dit toekomstgericht te vermijden werd de onderkant van de tank opnieuw gecoat met een polyurethaancoating die mechanisch resistenter is.

logo

Deze opslagsilo kreeg aan de binnenzijde een polyureacoating dewelke een uitstekende thermische weerstand bij geeft voor temperaturen -30° celsius en 140° celcius.
Deze coating is flexibel en kan snel aangebracht worden waardoor de doorlooptijd van het werk beperkt blijft. 

logo

Op deze vloer werd een vinylestercoating ingestrooid met kwartsgranulaat.

logo

Voor onze klant Engine Deck Repair mochten we een aantal van hun mudboxen behandelen met een Belzona coating. 
Deze coating is zuurbestendig en temperatuurbestendig. 

logo

Herbekleding van calamiteitopvangbak door middel van een glasvezelversterkte vinylestercoating. 

logo kaningen

Kanigen Works te Genk deed afgelopen jaar beroep op ons voor het chemisch resistent bekleden van hun keldervloeren. 
Hiervoor werd eerst een reinigingsfirma ingeschakeld waarna achteraf onze collega's van Mineral Composite deze volledig glasvezelversterkt bekleedt hebben.