Overslaan en naar de inhoud gaan

Uw specialist in de verwerking van polyester en epoxy.

Referenties

3M

Volgens de VLAREM-wetgeving moet deze nieuwe calamiteitopvangbak vloeistofdicht gecoat worden. Deze dient voor het opslaan van HCL. Indien HCL in contact komt met beton kan dit zeer agressief reageren. Door middel van een vinylesterbekleding wordt deze aantasting vermeden.

Aleris

Volgende waterspoelbak wordt gebruikt om aluminium buizen in te spoelen. Om corrossie van de bak tegen te gaan werd deze bekleed met glasvezel geïmpregneerd met polyester en afgewerkt met een topcoat.

ArcelorMittal

Deze deksel van een elektrolyse spoelbak bleek niet meer in vorm te zijn na jaren van gebruik. Door het af-frezen op verschillende plaatsen en het bijwerken met glasvezel en vinylester kan deze weer een goed aantal jaar mee!
Ook de injectoren van de spoelkuip werden op dezelfde manier behandeld omwille van slijtage.

Borealis

De beton van deze ondergrondse afvalwaterreservoir werd door een hoge PH-waarde in het water volledig uitgewassen. Indien bepaalde stoffen in opvangbakken zoals deze zorgen voor sterke en chemische aantasting van de omgeving werken we met vinylester. Vinylester is zeer goed bestand tegen zware chemische en mechanische belasting. Na het uitvlakken van het beton met een vinylesterpasta bekleden we deze achteraf met glasvezel dat geïmpregneerd wordt met vinylesterhars.

Conwed

Het spoelreservoir bij Conwed werd gemaakt uit metaal en was na enkele jaren sterk gecorrodeerd. Na het zandstralen van deze spoelbak werd hij bekleed met glasvezel en polyester.

De Lijn

Mineral Composite kreeg de eer om alle bus staanplaatsen over heel Vlaams Brabant te voorzien van belijningen! Voor dit werk hebben we gebruik gemaakt van polyurethaan die werd ingestrooid met kwartsgranulaat. Verder werd deze voorzien van een eindcoating op polyesterbasis.

EverZinc

Dit betreft een afvalopvangput waarvan de betonschade werd hersteld met reparatiebeton, glasvezel en een vinylestercoating.

Tienen

In deze kookketels wordt suiker gekookt. De ketels hebben daarom nood aan een hoge thermische resistentie en dienen conform de wetgeving te zijn voor voedselgeschiktheid.

Haacht

Op deze vloer werd in het verleden een PU cementlaag aangebracht, de vorige coating bleek niet geschikt. We hebben deze vloer gecoat met glasvezel geïmpregneerd met polyesterhars en een antislip laag.

Indaver

In dit luchtkanaal waren verschillende gaten ontstaan, dit zorgde voor onderdruk. Dit rookkanaal en de mixer ervan werd omwikkeld met glasvezel en vinylesterhars. De toegang tot onze werken zijn niet altijd evident, bij deze klant werkten we in een werkkorf tot op 25m hoogte om de klus te klaren.

Kaneka

Deze flotatiebakken werden behandeld met een zuurbestendige vinylestercoating.

PB Gelatins

Behandeling van een calamiteitopvangbak door middel van een zuurbestendige coating

Trinseo

Om voor een goede oppervlaktegeleiding (antistatisch) te zorgen hebben we deze opvangbak geplaatst met grafiet dat in de hars verwerkt wordt.

logo rousselot

 

 

Een eboniettank die voorheen wat aangetast was hebben we voor Rousselot volledig mogen bekleden met vinylester. 
De tankbodem en alle toebehoren in de tank werden opgeschuurd, bekleedt met glasmatten en geïmpregneerd met vinylesterhars.